Wednesday, 27 July 2011

whatever

k , the storry begins with assalamualaikum warohmatullah hiwabarokattuuhhh .

baik kan ? hahahaha k diam , mmm tadi baru nak rasa berbunga bunga but ntah mcm mane ntah mamat palat ni rosakkan mood aku , sooo celaka man == aku baru nak rasa disayangi , dahlah aku dengan kau jarang contact , memang tak aaa nak lepaskan rindu dengan tunggu kau online je , then bila dah online , kau rosakkan hari aku . dahlah dengan phone aku yang hilangnyeee , allah huakbhar . banyaknyee dugaan datang . time nak exam ade je masalah timbol . tahun lepas pon same jugak . but tahun lepas gaduh dengan kawan , tahun ni phone hilang , 2012 nanti ape pulak kan . mmmm k sesame tunggu ehh TT

kbai , tusyeeennn :*