Wednesday, 27 July 2011

whatever

k , the storry begins with assalamualaikum warohmatullah hiwabarokattuuhhh .

baik kan ? hahahaha k diam , mmm tadi baru nak rasa berbunga bunga but ntah mcm mane ntah mamat palat ni rosakkan mood aku , sooo celaka man == aku baru nak rasa disayangi , dahlah aku dengan kau jarang contact , memang tak aaa nak lepaskan rindu dengan tunggu kau online je , then bila dah online , kau rosakkan hari aku . dahlah dengan phone aku yang hilangnyeee , allah huakbhar . banyaknyee dugaan datang . time nak exam ade je masalah timbol . tahun lepas pon same jugak . but tahun lepas gaduh dengan kawan , tahun ni phone hilang , 2012 nanti ape pulak kan . mmmm k sesame tunggu ehh TT

kbai , tusyeeennn :*

Wednesday, 20 July 2011

hai , kbai - -

k assalamualaikum *sambilbuatmatastim =_______________=

 I was like ,...... seriesly takde mood nak taip langsung but I just wanna .... errr .. arghhh ! nak lepas kan geraaaaaammm jeee ni = = k  k . huuhhh , astargfirullah hal'azimmmmm >< hiuuhhhh T_T'' fife fahu fang famu fuuu fawan fifeeeeeee ! aaaaaaaaa k tenang qila tenang . kau budak baik kan ? k bagussss . watlleeeekkk watkuuuwwwlll , wat peace-2 (Y) , butt aaaaa  aaaakuuu tak boleh , serieslyy lahh bodohhh , kau apa yang aku ada kau nak rampas . ape masalah kau ? takde life ke ? aku ... mmm bukan ape . aaa malas lah nak cakap pasal kau . aku just buat apa yang Cikgu Salmah cakap , dia kata :-

'' Maafkan je orang yang buat salah pada kita bah , nanti kita takda lah pikir kan dia selalu , haaa gituuu , lagi satu cikgu mau pesan , jangan cari masalah dengan orang yang kita benci , selawat banyak banyak , insyaallah , hilang rasa panas baran kita tuuu , mungkin kita JEALOUS dengan mereka kan , atau apa apa yang berkaitan dengan kita , yalaahhh manusia tidak sempurna dimata orang dan mereka selalu membuat kesilapan , jadiiii cikgu mau kata disini bahawa jangan ikotkan kemarahan sangat keranaaa apaa ? haaa kemarahan itu perangaii syaaiiitaaaaann , pahamkan apa yang cikgu katakan ini ? ''

haaaaa ayat ni still and tetap dalam kepale hotaaaakkk aku . k cikgu , PAHAM sangat even cikgu orang sabah baaahhh , hahaha :p k aku maafkan kau , k kau boleh belaaaa bai :>

Friday, 15 July 2011

hihihi

assalamualaikum and good evening blogger sekalian :>

tadi terus je online dah ada orang IM aku dekat facebook yang dah semakin pelik tu kan alaaa yang korang salu ngadu pasal IM hodoh lah pejadah semua tu kan k back to topic :3 kawan aku si chuaa *not a real name kasitahu yang err err ada one guy ni nak meet up dekat sekolah kiterang . and yeaaahhh btw that guy ade kem SPM pejadoh ntoh kan aku tak ambil tahu ponnnggggg :'p hikk 

so aku pun mcm err err mmm k k aku ikot aku ikot lagipun esok aku bukan buat ape ape kan so better teman kawan aku pergi sekolah tu . dapat jumpa laki tu ? hahahahah aku kenal laki tu :> bangga ni bangga ni :p ihih kiterang panggil dia as ''bawang'' ada maksud yang tersirat and tersurat lah kan nama tu just kiterang jeeewwww yangg tahuuu nyeee ponngggggg xD

aaaaaaaaaa tak sabar pulak , k k rancang dulu esok nak pakai ape , err err nak pakai baju yang ni and tudung tu and seluar dekat situ k k dah dapat weekkk :p hikk ramai orang kata dia HOT sungai siput ? ohh yeaaahhh ? alaaa mesti handsome lee tuuwwww :D hahah k apa aku merepek ni - -'

kbaaaiiii , nothing to type :> assalamualaikum .

Wednesday, 13 July 2011

kokorikulum

k assalamualaikum 

harini aku ada koko yang agak best but membosankan sikit and penat nak DIE hahah k bajet nak speaking tunggang langgang pulak kan err err tadikan tadikan aku dapat buat SERVE bola tampar 5 kali non-stop #woooaahhhhh :O like seriesly I was like , DAMN how awesome I am ceehhhh bahahaha kdah diam :p

aku suka bola tampar  hihi memanglah suka kan sebab dari sekolah rendah lagi aku belajar mende ni sampai lah ke menengah tapi bila dah masuk sekolah menengah mcm hampeehhh - - kakak kakak tu bukan nak ngajooo elok elok tapi buat hal dorang masing masing . ye kak , tujuan adik datang dekat padang asrama tu memang nak tengok akak buat hal sendiri pun bukan nak tengok kami main . errrhhhh geram aku . tahu lah dahh prroooossss kan :'O jealous ni jealous hahah ktakde mase nak jealous :'>

tadi aku pura pura bergaduh dengan sarah hahahah lawak kot semua orang tengok kiterang semacam jee . dalam hati mesti kata , '' hahaha budak gila '' , and ada jugak usha macam tak puas hati . ek elehh haiii , biarlah aku nak buat ape pon , terkinja kinja mcm berok ke ape ke ade susah kan kau ke ? kalau sakit mata sangat tutup je mata hikk :p

kbai , nakkk layan pey-serr-buk !  assalamualaikum :>

Tuesday, 12 July 2011

history comes again

assalamualaikum

k harini qila takda mood nak tulis panjang panjang and im so disappointed with someone , i dont wanna say his name . he pretend that i am not his girfriend . what ? k fineeee GOTOHELL ! aku bukan girlfriend kau pun aku on ke tak on ke kau tetap taknak tegur aku , yeaahhh sebab tu bagi aku love is suck ! 

pertama kali bercinta ya allah bukan main lagi post dekat wall miss you love youu need you pejadah semuanya lagi kan bila dah boring couple mulalah buat hal masing masing . that i'm talking the truth ? k memang betol pon and ITS HAPPEN TO ME . ya allah , aku dah muak dapat perasaan yang sama bila aku bercinta what what? perasaan apa ? ofcourse sedih . pakwe sendiri anggap makwe tak wujud . maybe we should talk tapi I dont know why aku rasa mmm malas nak kacau dia dah , kalau dia sayang aku pleasee lah weh kan tegur aku . nampak sangat dia tak sayang relationship ni :| kalau dah benci aku , just leave me , jangan kasi aku terseksa boleh ? aku sayang kau , cintakan kau tapi aku dapat apa kalau aku sayang cinta kau semua tu ? you give me nothing . nothing . 

hmmm aku taknak kepala aku stress lagi pasal boy , aku nak study and bertekad sangat nak naik kelas . aku malas lah nak fikir apa lagi , maybe we should over our relationship , asyik aku je yang kena start tegur kau . kau pernah ? yeaaahhh memang pernah , tapi jarang buat mende . hmm dahlah , aku tengok apa yang dia akan buat dekat aku . maybe aku ni bukan wanita pilihan dia . dahlah hodoh kan , aku je yang OBSES LEBIH dengan dia , bagussllaaahhh kan macam tu . aku ni memang perempuan taktahu malu pon . menggedik sana sini je kan kerja aku , betol kan? :/

kbai , nak study and trying to focus on my studies , assalamualaikum .

sakit hati

hey assalamualaikum dari saya budak yang paling baik dalam dunia ni hihi :>

todayyy story is , er er mmm boypreennggg ? boyprenggg ? k boyfriend , paham dah ? :O k semua ada boyprenggg boypreenggg ni kan , sapa takde raise your hands up ? dah ? k takpe aku tak nampak pun :3 yeaaahhh aku pun ada but but , mmm bila dia online dia bukan IM aku ke post dekat wall aku ke , aku nak tegur but kau tu kan selalu sangat dengan BUSY kau tu , seriesly aku rindu kau . jyeaahh betul lah kata kakak angkat aku , jangan terlalu sayangkan seseorang tu sangat nanti diri yang merana :'p hmm yeahh aku tak boleh lah , kalau couple mesti sayang lebih dekat BF aku i dont know why laahhh bradeerrrr ehh lupa braderr sistteeerrrrwwww hik . k stop .

mmm ehh lupakan jerlah pasal boyfriend ni . buat sakit kepala jeeewwww leewww . k aku nak story sikit pasal sorang budak FAKE ni yang nak merampas semua kawan kawan baik aku punya KAWAN , dorang budak MCKK , budak FAKE ni terhegeh hegeh sangat dekat budak MCKK , padahal dorang dah tahu yang kau tu FAKE , hahaha bodoh . I love when I've already know the trurth and now just listen THE LIES story from the FAKERS :> lawak lawak . kau nak putar belit cerita ke if kiterang tanya samaada kau FAKE ke tidak ? harhar :'3 buduuu sungguh .

lawa nyaaa lah kan gambar FAKE kau , mana kebas ? nak satuuuuu haha taknak aaa boringg jadi FAKE , they just love FAKE BIODATA not our TRUE BIODATA :> betol kan betol kan betol kan ? hihi saya tahu saya pandai hahah k dah diammsss . er err sedarlah diri weehhh , just be yourself . kau tak sayang diri kau ke ? ohhh lupaa orang takda LIFE macam kau memang tak sayang diri . k bagus takpe dah fafafahaaaammmm . haihh kau ni , kawan makan kawan betol lah . sedap ehh kawan makan kawan ? boleh tak KITERANG nak try buat dekat kau yang kawan makan kawan tu ? mesti sedap kan sebabtu kau buat . kfaaiinggg kiterang buat :> hahah kejam :p k lantak situ . kawan aku punya lah buat baik dekat kau tapi kau ?

haaaiihhh weehh weehhh , sedarlah weehh k ? aku malas nak mention name kau dekat sini , kang kau terasa , ehh kalau terasa kesah pulak aku ? k k tak kesah tak kesah and tak kesah langsung and also taknak amek kesah hahaha mmm kau ni , insaflah k ? itu je pesan dari aku budak comel yang baik hati menasihati kawannya hikk :p

kboii ~ assalamualaikum :)